sobota 17. května 2008

Zbytečná skromnost

Velmi mě pobavil nápad pánů Knížáka a Béma přestěhovat Národní knihovnu do PAKULu. Jen se divím, že inteligentního a vzdělaného ředitele Národní galerie nenapadlo spíš než knihovnu umístit v tomto architektonickém skvostu sbírků svých úchvatných děl. Genius loci místa by to ještě umocnilo.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Nevím proč, mám takový urputný pocit, že pana ředitel ňák nemáš ráda, nebo co? :-)
Nápad strčit Národní knihovnu tam, kam ji pan ředitel chce strčit, je absurdní a osobně doufam, že Kaplický ČR zažaluje a vyhraje, pak bych ovšem chtěl, aby stále deklarovanou politickou zodpovednost uznal pan primator a spol a pokutu zaplatil/i..., ale to bych po našich politicích chtěl příliš...
No, to jsem se ale rozohnil...
J.P/V.D

Greta řekl(a)...

Působím dojmem, že pana ředitele nemám ráda? To se budu muset nad sebou zamyslet, neboť slovy jeho samotného ho nemají rádi ti, co mu závidí jeho genialitu, vzdělání a kreativitu, tudíž ti negramotní a hloupí... (tak nevim, jestli jsem napsala dobře všechny ty cizí slova...)
Jinak - politická zodpovědnost je tady naprosto neznámej pojem... a když slyšim o primátorovi, tak se mi otvírá kudla v kapse, ať dělá cokoliv, třeba leze na Čumulangmu... takovej to bejval slušnej člověk :-)