čtvrtek 17. července 2008

Gangstaz!

Trumfovaly jsme se se známou, též na mateřské, co všechno nás coby vyměklé matky dokáže rozbrečet (shodly jsme se u reklamy na pracovní portál Sprace, kde jsou prezentováni zubožení lidé bez zaměstnání, koho by to nerozbulelo) a známá povídala, že se rozplakala, když byla se svými dcerkami na jakési hudební akci, kde vystoupil též slovenský hiphoper, který se líbil starší z holčiček, ta na něj začala nadšeně mávat a milý rapper, aniž by přerušil píseň, hned zabreakoval do rytmu "zdra-vim tam-tú hol-čič-kú, co má blon-ďa-tú hla-vič-kú", načež se ostřílené matce dvou dětí spustil potok slz... I drsní hiphopeři jsou nakonec roztomilí lidé... ("Policejní zmrd mi překazil cestu ven...Fízle, fízle, zastřelím tě fízle..." tímto děkuji stránkám Čokovoko za zajímavé odkazy)

4 komentáře:

aknezob řekl(a)...

Ráda bych se drsným veršem přidala k hiphoperovi: "zdra-vim tam-tú hol-čič-kú, co má blon-ďa-tú hla-vič-kú, vy-veďte tú je-jí ma-tičkú, ať mo-hu ... vlastně asi nebudu tak drsná, co třeba: ... se holčičce mohl podepsat do toho růžového notýsku ..., ale to se zase nerýmu je co :)

Anonymní řekl(a)...

no, holčičce jsou čtyři roky... Gr.

aknezob řekl(a)...

noa? ... tak má růžový notýsek s Barbie :))))

Meena řekl(a)...

Slovenskej hiphoper jo? No, kdyby to byl Rytmus, tak ten by pokračoval verši tak, jak píše aknezob)) Jinýho Slováka neznám, max. kluky z H16 a ti jsou umírnění;))))))